Maatwerk computers

Maatwerk Computers

De beste componenten van de beste merken!

Bent u op zoek naar een nieuwe computer waar u op kunt vertrouwen? Wij weten als geen ander dat een stabiel en betrouwbaar computersysteem van essentieel belang is. Wij leveren op maat gemaakte professionele computersystemen waarmee u snel en efficiënt uw werkzaamheden kunt uitvoeren. Onze ervaring is dat elke gebruiker specifieke eisen en wensen heeft aan een computer configuratie.

Kant en klaar bij u thuis of op kantoor geleverd

Onze techneuten hebben ruim 20 jaar ervaring in het bouwen van systemen. Wij garanderen u daarom een perfecte maatwerk pc welke volledig aan uw wensen en eisen voldoet. We gebruiken alleen de beste componenten van de beste merken, budget computers daar doen wij niet aan. Kortom wij staan voor kwaliteit! Advies nodig? We helpen u graag snel verder.

2 Jaar Excellent garantie

Bij ons krijgt u standaard 2 jaar excellent garantie. Dit houdt in dat wanneer een systeem toch defect mocht raken, wij deze snel repareren. U hoeft dus niet weken of zelfs maanden te wachten op reparaties.

Hoe vraag ik verblijvend advies of een offerte aan?

Heeft u interesse in een offerte of vrijblijvend advies met betrekking tot een eventuele nieuwe computer? Neem contact met ons op .