Professioneel webdesign

Website ontwikkeling & Hosting

Wij maken moderne toegankelijke websites

Vindt u de website die u nu bekijkt er netjes en overzichtelijk uitzien? Bij ons kunt u uw eigen professionele website laten maken. We maken zowel websites en webshops. We bouwen onze websites met WordPress, een content management systeem waarmee u zelf uw site kunt aanpassen. We bekijken samen welk design het beste voor u of uw bedrijf werkt, hierbij kunt u kiezen uit duizenden ontwerpen. Zodra we het eens zijn over de vorm en inhoud gaan we aan de slag. De inhoud (teksten, foto’s) levert u bij ons aan, wij zorgen voor de rest. Beschikt u niet over foto’s of teksten, geen probleem. We kunnen ook al uw teksten schrijven en op locatie professionele foto’s maken. Voordeel is als u de teksten door ons laat verzorgen, wij deze direct optimaliseren voor zoekmachines als Google, zodat uw site beter vindbaar is.

Een complete website vanaf € 599,- zonder abonnementskosten!

Opzoek naar een kwalitatief goede website met uitstekende begeleiding? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Onderhoud uitbesteden

Natuurlijk is het wel eens nodig om de inhoud van uw website aan te passen. Indien gewenst blijven we betrokken en plaatsen eventuele wijzigingen. Onze ervaring is dat de gemiddelde site tussen één à twee uur onderhoud per jaar nodig heeft, maar dit is sterk afhankelijk van het type website. Openheid over de kosten is belangrijk, u ontvangt van ons altijd een prijsopgave voordat we beginnen.

Mobiele sites

Wilt u een website die ook geschikt is voor mobiele apparaten? En dat is nodig want bijna 50% van al het internetverkeer is afkomstig van een telefoon of tablet. Wij zorgen er voor dat uw nieuwe website direct geschikt is voor mobile apparatuur. Dit doen wij door uw website te bouwen met een responsive template, deze herkent met welk apparaat u de website bekijkt en past daarop de indeling automatisch aan.

Hosting

Het is wel zo efficiënt dat wij ook de hosting voor u verzorgen. Uw website wordt dan gehost op één van onze servers. Ons voordeligste hostingpakket, wat prima geschikt is voor een WordPress installatie, is er al vanaf 75 euro per jaar. Overigens krijgt u het eerste jaar de hosting en domeinnaam gratis! Klik hier voor meer informatie over onze hosting pakketten.

Op zoek naar een kwalitatief goede website met uitstekende begeleiding? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We bekijken samen de mogelijkheden en wie weet kunnen we snel voor u aan de slag.