Systeem en netwerk beheer

Systeem en netwerkbeheer

Professioneel systeembeheer voor een scherpe prijs

Als MKB-ondernemer beseft u dat professioneel systeembeheer een belangrijk onderdeel is binnen uw organisatie. Wellicht heeft u er geen behoefte aan om zelf een systeembeheerder op de loonlijst te zetten. Besteed dan uw systeembeheer uit bij Fasttrack ICT.

Een belangrijk deel van systeembeheer hoeft al lang niet meer te gebeuren vanuit een bedrijf zelf. Dat maakt uitbesteden tegenwoordig tot een volwaardige optie voor professioneel systeembeheer. Fasttrack ICT biedt u een combinatie van flexibiliteit en gewaarborgde betrouwbaarheid.

Zo kunnen wij op periodieke basis bij u langskomen om de vragen van u of uw werknemers door te nemen en het op orde brengen en houden van uw IT omgeving. Ook is het mogelijk om op afstand zowel de systemen als de netwerkinfrastructuur te controleren. Eventuele problemen worden hierdoor tijdig gesignaleerd en verholpen, waardoor uitval van systemen veelal kan worden voorkomen.

Uiteraard kunt u ook bij ons ook terecht voor het oplossen van uw problemen op na-calculatie basis.

Maak direct een afspraak

Direct een afspraak maken bel ons: 013 467 92 18 of neem contact met ons op. Voor onze tarieven kijk gerust op onze tarievenpagina.

Zaken ingewikkeld maken daar doen wij niet aan, wij houden het graag simpel en begrijpelijk!